Du bliver aldrig for gammel til at date eller søge nye venskaber

Måske forbinder du dating og at møde nye mennesker med noget, som mest er til for unge mennesker. Dette behøver dog slet ikke være tilfældet. Vi kan alle have godt af at møde nye mennesker hele livet, om det så er på den ene eller anden måde.

I dag kan dating apps bruges til mange ting: både at finde nye venner og bekendtskaber eller at finde en ny kæreste. Dating er for alle aldre, særligt i dag hvor mange bliver skilt eller forbliver single i mange år. Læs med for at blive klogere.

God gammeldags dating

Det helt klart mest fordelagtige er at møde mennesker helt spontant. Dette sker dog ikke, hvis man altid bevæger sig i de samme sociale cirkler. Måske har du haft de samme venner i rigtig mange år. Det betyder absolut ikke, at de skal skiftes ud, men måske er det tid til, at du skal møde nogle nye mennesker. Det kan man gøre på mange måder, det kan for eksempel være ved at få dig en ny hobby.

Måske skal du begynde til pardans, fotografering, senior sport eller noget helt andet? Her kan du helt sikkert møde nye mennesker, og ovenikøbet nogen der har samme interesse som dig.

En anden måde at møde en potentiel partner på er ved at lade dine venner eller familie sætte dig op på en blinddate. Det betyder en date med en person, du ikke har mødt før, og som du måske ikke engang ser et billede af inden. På den måde kommer begge ind til daten med helt åbent sind. Desuden er der nogle, der tænker, at I ville passe godt sammen, så der er gode chancer for, at I får en hyggelig date, selvom det måske ikke bliver til mere – men måske gør det.

Dating apps

Måske er du med på den nyeste teknologi. Så kan du få masser af dating apps på din smartphone. Mange af dem henvender sig nok primært til unge, men der er også nogle, der er mere egnede til seniorer eller mere modne mennesker. Det er den moderne måde at ”møde” et andet menneske på.

I begynder måske at skrive sammen, og så kan I aftale en date. Hvis du bor i en mindre by, kan dette være en god måde at møde en anden på, da der måske ikke lige er nogen i nabolaget. Selv i en storby kan det være svært at møde en kommende partner, og så kan dating apps være en god idé.

Så er du i hvert fald helt med på noderne.

Dating hjemmesider

Der findes også mange dating hjemmesider, hvor du på samme måde som med dating apps kan skrive med en anden. Som regel opretter du en profil, hvor du skriver lidt om dig selv, hvem du er og lægger et billede op.

Når du skal date, er det vigtigt at huske, at alle er nervøse på første date. Giv personen en chance og forsøg at gøre det trygt for dem, så de nemmere kan åbne op. Hvis du selv bliver meget nervøs, kan du måske sige dette til personen, og så kan I grine lidt af det og komme videre.

Disclaimer

vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *